PDA

View Full Version : CS: Source problems


Crippler2032
19-07-05, 05:01 PM
My CS: Source has stopped working.

When i load up the game it joins into the map, downloads anything it needs to download and gets to the Sending Client Info bit (at about 85-90% of the bar full) it makes a noise (Windows XP Critical Stop.wav) and drops back to desktop.

Anyone have any bright ideas?

Sc00by
19-07-05, 05:03 PM
Have you tried re-installing steam(ing pile of shite)?

Crippler2032
19-07-05, 05:05 PM
Not yet. id like to try everything possible before i have to re-install it.

Does that mean re-installing HL2 etc... aswell?

helios
19-07-05, 05:18 PM
in steam,delete the game content for CSS, then install it again. that should fix it. This way, you do not have to reinstall anything else.

Crippler2032
19-07-05, 05:23 PM
just wondering, does that delete the configs, and stuff like that or do they remain?

Sc00by
19-07-05, 05:28 PM
it would delete the configs, but you could take a copy of your cfg folder before hand...

McBain
21-07-05, 09:37 AM
So a reinstall of HL2 and CSS didn't work... have you tried disabling spyware detectors and anti virus programs to check they aren't stopping it for some reason?

Crippler2032
21-07-05, 09:38 AM
yep

wintermute
21-07-05, 01:05 PM
Is there an entry in your event log with an error message?

Rob

Crippler2032
21-07-05, 01:24 PM
Nope

helios
21-07-05, 05:59 PM
This right after sc00bs sorted your comp? or a few days later?

Sc00by
21-07-05, 06:10 PM
Right after, but I never touched it (it being CS) - honest...

Crippler2032
21-07-05, 07:13 PM
Hes right he didnt.

There are at least 20 others on the offical forums complaining of exactly the same problem. no-one seems to know how to fix it and Valve have yet to reply to any of the reports of the problem.

helios
17-10-05, 05:27 PM
well, this is not good, this seems to be contagious.......

Recently, i have been getting the "No steam logon" problem, other Crash to Desktops, and several BSODs, with the machine reebooting before i can get error codes/device that's causing problem, (some times it is page fault in non-paged area? wtf?) while playing css :/

Seems to happen several times in a row, and then can be fine for hours.

pitchblack
17-10-05, 05:29 PM
Have you put any thing new in your machine recentaly, is it the account or the pc?

helios
17-10-05, 08:05 PM
its the PC, this pc is the same as it was last week.

i've checked all the obvious, reinstalled my gfx drivers, etc.

Crippler2032
17-10-05, 08:18 PM
i re-installed the local CS content, didnt help, i re-installed Steam, didnt help. hell i reformated and the fresh install gave me these errors. so i uninstalled and that was that. cant go wrong now :)

helios
17-10-05, 08:52 PM
so, you've finally given up on css?

what about 1.6 :D